cDMS márkakereskedői csomag

Több márkás, több telephelyes működés

A cDMS megoldás szerver-kliens architektúrája egységes felületen, egységes adatbázisból teszi lehetővé a több telephelyen, több gépjármű márkával folyó szegmentált munkát. A cég, illetve cégcsoport működése így egyértelművé és átláthatóvá válik.


Gyári minősítésű interfészek

A cDMS megoldás az összes jelentős, Európában forgalmazott gépjármű márka gyári programjaihoz rendelkezik minősített interfészekkel – a visszahívási akciók, javítási és technikai információk, korábbi beavatkozások, konstruktőri szerviz- és alkatrészcsomagok mind könnyen elérhetők a cDMS-ben.


Akvizíciótól a pénzügyi jelentésekig

A cDMS megoldás az importőröknél, márkakereskedőknél és szervizpontoknál előforduló összes üzleti folyamatot nagyvállalati módszerekkel, átfogóan és zártan képzi le. Az üzleti információ mindig rendelkezésre áll, hogy segítse a kollegákat és a vezetőket az értékesítési és az ügyfélszolgálati feladatok követésében és kezelésében.


Nincs többé elveszett információ

Legyen szó akár meghiúsult alkatrész értékesítésről, vagy vevőszolgálaton „elejtett” információ továbbításáról – a cDMS mindig gondoskodik arról, hogy az értékes adatok, a tudás ne vesszen el, és támogassa a döntéshozatalt.


Pareto-elv a gyarolatban

A cDMS megoldás készletgazdálkodása elősegíti az optimális készletszintek beállítását – a Pareto-elv alkalmazásával felmérésre kerül a cikkszámok azon 5 -10 százaléka, amelyek a forgalom 80 százalékát adják. Ily módon minimalizálható a holt készletek mennyisége.


Egyszeri adatbevitel

A központi szerver alapú megoldás biztosítja, hogy minden adatot csak egyszer legyen szükséges rögzíteni. Megszűnnek a ciklikus szinkronizációs folyamatok, és a többszörösen szereplő, hibás és inkonzisztens adatok.


Könyvvizsgálóbarát szoftver

A cDMS megoldás pénzügy-számviteli modulja rendelkezik a Magyar Könyvvizsgálói Kamara „Könyvvizsgálóbarát Szoftver” minősítésével.


Integráció

A cDMS megoldás komponensei technológiailag és funkcionálisan is integráltak. A kialakított gyári adatkapcsolatoknak köszönhetően közvetlenül képes illeszkedni a gépjárműgyártói rendszerekhez, és automatikusan gondoskodik a kötelező adatszolgáltatásról is. Igény esetén más informatikai rendszerekhez is illeszhető iparági sztenderd interfészei segítségével.


Értékállóság

A cDMS megoldás széles funkciópalettája, valamint a megoldás komponenseinek folyamatos fejlesztése és követése garantálja, hogy az mindig megfeleljen a gyorsan változó üzleti igényeknek és a forgalmazott márkák gyártóinak. A rendszer így hosszú távon megőrzi az értékét.


Kulcsrakész megoldás

A cDMS megoldás minden funkciót kulcsrakészen tartalmaz, amely egy gépjármű márkakereskedés vagy szervizpont számára szükséges. Rugalmasan paraméterehezhető alaprendszerei segítségével bármilyen cég működéséhez fejlesztési feladatok nélkül hozzáilleszthető.