Az R&R Software Zrt.

Az R&R Software száz százalékban hazai, a menedzsmentben aktív szerepet vállaló informatikai szakemberek tulajdonában álló szoftverház. Az 1991-es alapítás óta mindvégig nyereségesen működő céget független piackutatók a legnagyobb hazai üzleti alkalmazásokat szállító és fejlesztő vállalatok közé sorolják.

Igényeknek és céloknak megfelelően összeállított IT Konzorciumok vezetőjeként és partnereként az R&R Software más hazai vállalatokkal és kompetencia-központokkal összefogva, a konszolidált tevékenységet irányítva igyekszik beazonosítani magas hozzáadott értékű, nagy volumenű, fejlődő országokban felmerülő export lehetőségeket. A fejlesztési lehetőségek elnyerése esetén különös figyelmet fordít azok fenntarthatóságának, hosszú távú üzemeltetési képességeinek megteremtésére, amelyet a technológiai-műszaki fejlesztésekkel párhuzamosan végrehajtott tudástranszferrel ér el.

Az R&R Software gépjármű márkakereskedéseket, márkaszervizeket és importőröket kiszolgáló megoldása több mint tíz éve érhető el a cég kínálatában. Az Európában piacvezető Vector CDP (Car Dealer Package) szoftvert számos más, az R&R Software által fejlesztett és forgalmazott komponens egészíti ki, amelyek széles funkciópalettájukkal minden igényt lefednek és kiszolgálnak.

A 200 fős R&R Software gépjármű márkakereskedői szoftvercsomagját számos hazai ügyfél választotta már működésének támogatásához.