VERK/400 pénzügy-számvitel

A VERK/400 pénzügy-számviteli modulja megbízható módon támogatja a pénzügyi és számviteli feladatokat, biztosítja a törvényi szervek, felügyeletek és hatóságok által meghatározott szabályoknak való megfelelést, követést. Támogatja a vezetői számvitelt és kontrollingot.

Az R&R Software felkészült konzulens munkatársai az informatika mellett az üzleti élet fogalmaival, folyamataival is tisztában vannak.

VERK/400 pénzügy-számvitel funkciók

Hazai igényekre szabva

A hazai fejlesztésű VERK/400 a helyi számviteli törvények és pénzügyi sajátosságoknak való megfeleléssel minden igényt kielégít. Automatizmusokban gazdag működésével proaktívan segíti a munkát, biztosítja a kontrolling szemléletű működést.


Robosztus keretrendszer

A VERK/400 informatikai platformja a kimondottan üzleti igények kiszolgálására készült, vírusok és hackertámadások ellen száz százalékban védett, magas rendelkezésre állású IBM i keretrendszer. Magában foglalja a szerver számítógépet, annak operációs rendszerét, valamint a márkakereskedői rendszer futtatásához szükséges adatbázis-kezelőt.


20 év tapasztalata, beépítve

A VERK/400 az R&R Software saját fejlesztésű rendszere, amelynek törvényi követését és továbbfejlesztését húszfős, saját fejlesztői csapat támogatja. A VERK/400 rendszer különböző komponensei - mint pl. pénzügyi-számviteli modul, termelésirányítási modul - konfigurációtól függően funkcionálisan és technológiailag is a cDMS megoldás szerves részét képezik.

VERK/400 termékismertető letöltése

Bővebb információért, ingyenes igényfelmérésért, termékbemutató szervezéséhez keresse kollegáinkat a megadott elérhetőségeken, vagy küldjön üzenetet.