cDMS Mobility

cDMS Mobility megszünteti a területi kötöttséget. Segíti a területi képviselők munkáját, tárgyaláshoz, helyi ajánlatadáshoz szükséges információk és funkciók okostelefonon, tablet számítógépen is elérhetőek.

cDMS Mobility funkciók

Lead kezelés

Az értékesítési folyamat elindításához, az ajánlatadáshoz szükséges adatok és funkciók távolról is elérhetők. A már futó értékesítési folyamatok a mobil eszközön is megtekinthetők, frissíthetők, karbantarthatók.


Projekt felügyelet

A cDMS márkakereskedői megoldással kezelt projektek, folyamatok vezetői kimutatásai távolról is megtekinthetők, elemezhetők.


Feladatszervezés

A cDMS Mobility segítségével távolról is megtekinthetők, kezelhetők a nyilvántartott események, naptárbejegyzések, emlékeztetők és feladatok.


Mobil felület

A cDMS Mobility felhasználó felülete tableteken, okostelefonokon biztosít hozzáférést a fenti funkciókhoz. Hozzáférhetővé és kezelhető válnak a cDMS márkakereskedői csomag központi szerverén tárolt adatok és funkciók.


Biztonság

A cDMS Mobility titkosított adatkapcsolaton kommunikál, így a világ bármely pontjáról képes biztonságos hozzáférést nyújtani a vállalati adatokhoz.

cDMS Mobility termékismertető letöltése

Bővebb információért, ingyenes igényfelmérésért, termékbemutató szervezéséhez keresse kollegáinkat a megadott elérhetőségeken, vagy küldjön üzenetet.