CDP márkakereskedői csomag

A Car Dealer Package (CDP) a Vector GmbH által fejlesztett, Európa-szerte használt piacvezető szoftver kimondottan gépjármű márkakereskedések számára került kifejlesztésre.
Teljes megoldást kínál a regionális, több márkás értékesítési- és szervizpontok számára: ugyanakkor a skálázhatósága miatt rentábilis megoldás kisebb javítóbázisoknak is. Moduláris felépítése lehetővé teszi, hogy csak a szükséges modulok legyenek elérhetőek. Az alaprendszer rendelkezik a legfontosabb napi működéshez szükséges funkciókkal, legyen szó készletgazdálkodásról vagy vevőszolgálati ügyvitelről.

A CDP márkakereskedői csomag funkciói

Vevőszolgálat

A CDP rögzíti a bejelentett szervizigényeket és alkatrész rendeléseket. Tárolja a historikus adatokat (előző javítások, rendelések), valamint támogatja a garanciális folyamatokat és a reklamációkezelést.


Készletgazdálkodás

A CDP az alkatrészek beszerzése, bevételezése és nyilvántartása mellett elősegíti a hatékony készletgazdálkodást is a Pareto-elv alkalmazásával. Nincs többé elfelejtett alkatrész-rendelés és hibás ár-, vagy kedvezménykezelés.


Vezetői információs rendszer

A CDP a tárolt adatokból egyedi, vagy előre definiált jelentéseket, riportokat képes készíteni. E jelentések belső igények kiszolgálására, valamint külső elvárások - például gyártói kötelezettségek - teljesítésére egyaránt használhatók.


Gyári integráció

A CDP megoldás az összes jelentős, Európában forgalmazott gépjármű márka gyári programjához rendelkezik interfésszel – több esetben ajánlással. A visszahívási akciók, javítási és technikai információk, korábbi beavatkozások, konstruktőri szerviz- és alkatrészcsomagok mind elérhetők a cDMS megoldásban.

Bővebb információért, ingyenes igényfelmérésért, termékbemutató szervezéséhez keresse kollegáinkat a megadott elérhetőségeken, vagy küldjön üzenetet.